Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 15 september 2018

Min lördag


Kallt och rått från morgon. Fick göra höstens första brasa och det måste ju ändå vara nåt av det mysigaste man kan börja en dag med.


Hinka in en drink på blåbär banan apelsinjuice chiafrön och gurkmeja. Då kan knappt nånting gå fel under dagen.


Zeb han tyckte ändå det var dötråkigt.
Eftersom regnet hällde ner och kylskåpet gapade tomt for vi mot Kokkola då lite annat pyts också skulle shoppas. Vi hittade lite kläder åt oss och jag köpte några ramar och en liten hylla.
Och precis som jag kände på mej mötte vi sonen med flickvän i rulltrappan. De på väg upp och vi på väg ner så det blev att stega på för att komma upp till dem igen. Världens roligaste överraskning!
Vi bestämde att vi skulle möta upp senare och gå och äta tillsammans till Rosso för att hinna prata i lugn och ro och få god mat serverad.


Nu kommer dåliga bilder, det är den årstid då ljuset inte räcker till kvällstid, men i alla fall. Jag fick dille när vi kom hem och rensade köksväggarna på diverse hyllplan och fotografier. och började om på nytt. Satte foton i ramar och gjorde en lite tavelvägg. Gubben hjälpte till med nya hyllan och jag skruvade upp en gammal metallhylla som stått och skräpat.


Billig enkel variant från Clas Ohlson men som förhöjer en vit vägg (drömmer om färg på denna vägg). Lite småprylar på och så är det klart.


Tavelväggen med diverse favoriter.


Och sist metallhyllan som jag hade nån karl att bocka till åt mej på arbetet för några år sen och sedan släppte genom måleriet. Det är första gången den är uppskruvad på vägg och tar sej rätt bra i köket kom jag till.
Fantastisk bra dag må jag säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar