Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 20 september 2018

Glapp i käften


Hit har jag varit i dag, till Levada fysio.
Jag har haft en längre tid besvär med käkarna med knakningar och låsningar och kände att det håller på att bli ohållbart. Först hade jag tid till BodySenz här i byn och hon fick åtminstone uppmjukat käftamentet. Men så fick jag hastigt tid hit efter att ha fått rekommendation om en riktig käkspecialist.
Att jag varit glapp i käften har jag väl alltid vetat men nu är det svart på vitt att jag är mycket instabil i underkäken och att den har en förskjutning till höger. Blev masserad in i munnen och utvändigt, måttad och undersökt. Med mej fick jag ett övningsprogram och återbesök om två veckor. Detta går inte över i första taget utan jag kan räkna med månader att få stabilitet och käken att söka sej i rätt läge.
En övning var att ha munnen på ett visst sätt och ljuda på mmm... Går nu här hemma och låter som en mistlur och hunden ser med förskräckelse på sin matte.
Väldans glad att jag kom mej hit och får hjälp. Så tack till Josefin och Hanna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar