Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 16 september 2018

Övar och poserar


Det övas med nya kameran och jag poserar lätt och världsvant (höhö)
Ser tydligen mest sur och sammanbiten ut på foton men jag har inte stresskäke utan orsak heller. Har massagetid på onsdag och få se om jag får kontakta tandläkare också, knappt att jag kan tugga bröd i nuläget.
Men i alla fall så har det varit en härlig söndag. Ungdomarna har varit här, dock inte lillebror och jag har stått vid spisen i timmar. Men jag gillar att kocka och hålla på bara jag har på klart vad jag ska göra, det finns tid och det finns tillgång till ingredienser.
Började från morgon med att göra rulltårta med äppelmos och kanel till eftermiddagskaffet. Havtornskräm med vispgrädde till efterrätt och köttsoppa med bröd och ost som huvudrätt. Allt verkade vara till belåtenhet.
När kvällen kom och suget satte i blev det en skinkpizza gjord på blomkålsbotten. Det har jag aldrig gjort förr men blev förvånad över hur pass bra det funkade. Där det går kan man ju verkligen försöka göra ett bättre och hälsosammare alternativ.
Så maten har stått i fokus stor del av dagen men så är våra söndagar inrutade för mat, tillsammanstid och vila.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar