Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 4 april 2020

Åh en sån lördag!


Vaknade till sol och blå himmel. En av första tankarna var att jag borde haft vinterdäcken kvar på cykeln, längtade till skogen trots att björnen fångats på viltkamera.


Bakade mockarutor då gubben kom in och sa att han bytt däck på sin mtb och sänkt sadeln. Urgulligt av honom, jag hade inte ens tänkt i de banorna. Han har så han kan byta hela hjulet bara på det rödaste rappet mellan sommar och vinterdäck medan jag (ännu) bara har ett par hjul och två olika däck. Fort på med munderingen och så trampade jag i väg rakt ut i snön. Tungt, så himla tungt på vissa partier med otroligt härligt. Arthur Erikson och jag sjöng Gyllne morgon i min skalle där bland trädstammarna.


Så kom ungarna hem och vi drog igång projekt såga ner bollpilarna.


Usch vilket elände. Pausade...


och drack kaffe i växthuset. Så varmt och gott där nu.


Ungerska syrenen fick sej också en rejäl urgallring. Sen hoppas vi att det ännu finns livskraft i pilarna.


Ett riktigt växthus som vi bevakat dök plötsligt upp på webbshoppen, ett endaste exemplar och vi högg direkt. Allt sen förra våren när gubben tyckte att han knappt rymdes in i växthuset för alla plantor har vi varit beslutna om att köpa ett riktigt också så vi har möjlighet att sitta under tak om sommaren blir kass. Blir lycklig av bara tanken.
Firade med en go middag för att dagen varit så vänligt sinnad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar