Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 30 april 2020

Valborg


Den här kvinnan var så pepp på att få dra hemifrån en stund i dag, fast det var frågan om ett läkarbesök så hon måste ta en selfie. Mobilen ger en hy att dö för, rätt långt från verkligheten.
Men jag var glad att få dra solglasögonen på i det fina vädret. Känna doft av ren bil och dra upp volymen på Stina Wollter och vråla med. Ivrigt framme redan tjugo minuter innan tid. En bra och rolig ( de måste ha humor ) läkare som berättade lite andra storyn på samma gång. Nu blir det fysikalisk behandling åt min onda höft som jag gått med över ett år redan. Så verkligen dags att ta tag i den.


Efteråt till Sunds trädgård för en väska småplock, en vinranka ( tredje gången gillt) fyra jordsäckar och två sorters näring. Jag har haft två vinrankor tidigare i kruka i uterummet och de har varit med ett par år och sen givit upp. Nu tänker jag försöka i nya växthuset och med att plantera rätt ner i backen.


Vappen, en årligt kommande matfrossa med våra goda vänner. I år blir det annorlunda och jag har dukat upp för två i stället. Man kan ju göra fint ändå och vi äter ju massor med ögonen också. Har till och med dragit en klänning på mej bara för att. Nån gång måste man få byta ut kaliserna i dessa isoleringstider. Känna sej fin och levande för ett ögonblick.


Ha en härlig vappen var du än befinner dej <3
Nu ska jag ta itu med biffarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar