Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 21 april 2020

Vårdag


En härlig vårdag i dag. Vi har ju arbetat men hann njuta av vädret hursomhelst. Cyklade i morse med minusgrader och en sol som redan då visade sej, fint att väcka dagen till liv på det sättet.
Fixade det sista på växthuset.


Nu står det där så fint i solen och bara väntar på att fyllas med plantor. En liten trapp ska snickras ihop vid dörren, men just nu njuter vi bara att vi har det så här långt.


Och kvällssolen strilar in genom rummen. Det finns så mycket fina saker och känslor att ta till sej av mitt i allt elände. Jag försöker se positivt på tillvaron trots att det nu kommer en längre permitteringsperiod. Då får jag möjlighet att ta emot våren till hundra procent, fokusera på mitt eget välmående och kanske komma i kapp känslan av att man hela tiden ligger steget efter i allt det som "borde" göras. Får tro att det kommer något bra ur detta till slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar