Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 9 april 2020

Julen varar ända in till påska


Tänk att vi nu kommit så långt att vi har fått påsklov. Jag är så oerhört tacksam över detta för i arbetet är det verkligen karantänkänsla när du knappt ser till nån mellan pauserna och dörrar mellan avdelningar är stängda. Inte alls gemytligt. Jag har dränkt mej i poddarnas värld i dag och har skrattat gott åt Mark och Jonas dråpligheter men för den finkänslige är det inget att rekommendera.


Tillika har dagen känts som värsta julafton. Först kom det meddelande om att mitt bokpaket anlänt till posten. Detta blev jag glad över för i så fall är dåligtväder dagar räddade.
Sen fick jag ett samtal om att en budbil stod hos oss med två stora paket. Växthuset hade kommit! Jag blev så paff att jag inte först förstod vad det var frågan om då jag inte alls väntat det så snabbt.
När vi kom hem stuvade gubben hastigt in det i garaget och det var inte läget att fråga när vi ska börja sätta upp det. Men såg sen att han gick och stegade och måttade där vi tänkt låta det stå. Det är ju inte speciellt bråttom med detta ännu så jag ska låta det sakta mogna fram och ha tååålamod.


Och tadaa, jag har tvättat fönstren på utsidan av huset som jag så länge gått och gnagt på. Men det är ju så att så lite som möjligt ska man tvinga fram för rätt som det är står det perfekta ögonblicket och knackar på och allt går i ett huj. Rena blev de knappast men renare, och det får duga.
Påsken alltså, nu är den här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar