Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 18 april 2020

Rödbrusig


Det är mycket med fåglar nu. I går kväll satt jag och tecknade på tranor och i morse sprang jag efter en fasantupp som for över gräsmattan och vidare in i en skogsdunge. Tyvärr tror jag han var mera tränad än jag för jag fick inget bra foto på den och jag har försökt visa två personer men de kan inte hitta tuppen på fotot fast han nog finns där. Vacker var den i alla fall.


Gubben hämtade hem verk till stommen för växthuset och vi arbetade in i garaget för sådana vindar vi haft i dag igen. Jag är alldeles rödbrusig efter dagens uteliv.


Det har måttats, sågats, skruvats och måttats igen. Jag har väl ändå mest varit en extra hand som borde kunna tänka andras tankar mellan varven. Men det gick fint och jag langade brädor och skruvar och värmde burk ärtsoppa för att vi skulle få upp värmen.


Där mellan stammarna ser ni "kragen" som i nuläget ser riktigt idiotisk ut. Det finns inga plana ytor på denna jordplätt så det måste fyllas under ännu i ena änden men annars är allt invattrat och klart för själva monteringen. Men sånt lämnas nog till en dag med mindre vindar.
I kväll sitter jag  med virkningen och lär vara riktigt nöjd med det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar