Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 27 april 2020

Svettig måndag


Startade som vanligt om möjlighet finns med motionsrunda på cykeln. Alltså djurlivet är underbart nu, det är fåglar i alla de storlekar, till och med måsarna var vackra när de lyfte i motljus. Vet inte vem som blev mest skrämd haren eller jag när den plötsligt dök upp framför hjulet och sprang framför en bit innan den tog av ut på en åker. Och de fina rådjuren som går och betar. Men allra finast var mamma som stod och stretchade mot staketet när jag kom förbi och jag svängde upp för en mikro pratstund.
När jag nu ändå var färdig svettig tog jag tag i räfsan och drog lite med den. Får nog dela upp det på flera dar, det var så svinkalla vindar som fartade i.
Lite utryckningar har dagen också fört med sej bland annat ringde trygghetstjänst att farmor larmat och jag var glad att bilen stod i garaget. Många tankar hinner gå genom huvudet före man är framme och man inte vet vad som möter. Som tur var det falskt alarm, hon hade kommit åt knappen i misstag och jag kunde andas ut.


Ensam hemma gör man det som känns enklast och bäst nämligen en färgglad salladsskål.
När gubben kom hem hjälptes vi åt att göra en trappa till växthuset av restbrädor. En liten nätt trapp fick huset att se mera färdig ut.
Jag har alltså varit ute större delen av dagen och känner nu hur kinderna hettar och en trötthet kommer smygande. Då blir det skönt att stilla sej och bara vara resten av kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar