Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 10 april 2020

Långfredag


Passligt inför påsken ramlade jag in i en förvaringslåda och fann korset som jag för länge sen fick som minne efter min gammelmormor Hilma. Det var min mormor som tyckte att det skulle tillfalla mej efter hennes död 1987 och länge fanns det uppe på vägg. Men med flytt och så har det blivit nedpackad och bortglömt.
Nu fick det sidenband och hänger på knopplist i sovrummet.


Morgonsolen var så vänlig på de blå anemonerna <3


Cykelväder deluxe och vi startade strax efter åtta. Kände mej mör till först och bad gubben hålla truten när han började uttrycka sej om en tur till Fäboda. Min hjärna var inställt på stan och inte längre. Men som för det mesta mjuknade jag och det började gå bättre och bättre. Fick bromsat in strax före havet.


Min egen lilla påskkyckling <3
Sista kilometrarna hemifrån började jag känna av kramp i lårmuskeln som trilskat tillsammans med höften till och från de senaste veckorna. Töjning och ice power gjorde susen hemma.


En liten pupufamilj  fick se dagens ljus med chokladäggs innehåll. Ska delas ut till nära och kära.
Dessa är gjorda av hushållspapper tack och lov, så glad att kunna spara på wc pappret i dessa tider ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar