Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 2 maj 2020

En tur med bilen


Det var lovat regnväder i dag och vi bestämde oss för att köra till Vasa. Sen blev det rätt hyfsat väder i alla fall. Jag har en tid kikat runt bland cykelbyxor med hängslen och tyckt att de varit onödigt kostsamma. Iof ska en byxa sitta bra med rätt stoppning. Jag har ett par midjebyxor men nu när man ännu ska ha flera lager byxor och alla slutar i midjan kan det bli onödigt mycket just där med alla bilringar till och så.


Vid XXL hittade jag mina byxor och till hyfsat pris också.
Vi beställde mat och åt i bilen och så ville jag ännu till Plantagen då vi ändå var så långt.


Kunde inte hålla mej från denna blomma. Hortensia är en favorit bland andra favoriter och jag hoppas på tur med denna nu då jag ibland har upplevt dem lite kinkiga.
Annars tyckte jag det hölls goda avstånd i butikerna likasom i kassakön och det kändes bra. Själva spritade vi händerna mellan varje stopp.


Rätt behagligt väder där ute i kväll och jag har räfsat lite och funderar på att gå ut och ta några tag ännu, lördagskvällen är ju ännu ung.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar