Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 19 maj 2020

Ruggigt men glatt


Ruggigt och regnigt idag, men hagel som kommit på många håll har vi klarat oss utan.
Från morgon var det i alla fall sol och kvällen ser också ut att bli fin.
Startade med en testrunda av nya pedaler till mtb:n men tyckte det var skönare att sticka in på en kaffe hos mamma och Hasse. När jag kom hem kom också regnet och jag stängde in mej i växthuset en stund för att plantera om lite smått medan jag lyssnade på Billgren Wood podcasten.
Så tog jag tag i kittandet av fönstren i uterummet medan regnet trummade mot taket. Gubben var just på inspektionsrunda och gav tummen upp för mitt jobb. Nu ska det till att torka före det målas.
På eftermiddagen fick jag en vän på ett kort besök. Så härligt att sitta och fundera över en kopp kaffe och nybakad rulltårta ( jo jag har varit riktigt duktig i dag), så fick hon en påse med plantor med sej hem. Så underbart med vänner.
Och nu sitter jag här och undrar om jag ska hitta på nåt mera i dag eller bara vara i väntan på Trädgårdstider i televisionen.


Min Streptocarpus är en källa till glädje varje solig morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar