Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 6 maj 2020

Utedag trots allt


Blev överraskad redan från morgon när gubbens faster kom in med ett pannband hon stickat mej. Alltså hur glad blir man inte av såna saker. Sitter superbra på öronen till och med på min skulptur som fick agera modell. Tack Ing-Britt <3


Så kalla vindar på förmiddagen att jag valde att städa och sedan gick jag ut i växthuset för att skola om gurkplantorna som har en våldsam fart.


Vilka rötter det rackarna har. I växthuset var det varmt och skönt och jag passade på att så zuccinin på samma gång.


Så gick det som så att endast storebror trodde på mitt bordsprojekt, och jag övertalades på nåt sätt (vet inte riktigt hur) att ett köpt skulle bli enklare och troligtvis stabilare. Jag har svårt att hålla med om det men okej då.
Zeb the beauty var med på slutgranskningen. Och solen kom.


Så gick det nu så att gubben hade ett bord med sej hem idag och plötsligt tyckte jag inte att nåt passade ihop. Tur att det finns lite grejer att välja bland så jag tog in andra stolar och förvaringsbänken som går i samma gråfärg.
Ljuskronan sänktes, dahliorna fick byta hus och flugorna sopades upp.


Med lite tålamod kändes det helt okej och riktigt trivsamt.
Några sommarblommor, kittade fönster och fönstertvätt på utsidan så blir det nog ett bra tillhåll med liten budget och nästan man tager vad man haver.
Trots att det här med bordet retar mej ännu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar