Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 18 maj 2020

En vecka, ett besök och trädgårdsdag


En vecka utan Zeb. Så lång tid var vi aldrig ifrån varandra under de nästan 13 år vi fick tillsammans. Reste vi skulle vi alltid hem till Zeb och fem dagar var mer än nog.
Jag vet inte om jag är avtrubbad men det börjar gå förvånansvärt bra. Som om jag accepterat hur läget är och helt sonika gått in i det. Annat alternativ finns ju inte heller. Men jag pratar ofta med honom som om han var här, det gör kanske att det är lättare. Men jag saknar hans mjuka päls och varma nos och att han alltid fanns här att krama när jag behövde.


Jag fick finfrämmande från morgon. Rufus som gick husesyn som för att söka var Zeb låg och gömde sej. Fick lite skinka och smet sen ut igen.


Alldeles fantastiskt väder i dag och jag har trädgårdsarbetat mest hela dagen. Rensat, gödslat och jordförbättrat.


Riktig högsommarvärme i växthuset mitt i dan. På förmiddagen pysslade jag på där med mina små plantor och hörde på podden Skäringer och Mannheimer.


Ett himlafenomen som sällan syns till nuförtiden.


Besökte Blomqvists plantskola för att köpa ett nytt äppelträd och så blev det en kruka häng björnbär.
Nu ska jag ut igen och fortsätta njuta av den fina kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar