Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 28 maj 2020

Fönstertittare


Tycker jag är alldeles sömngroggy redan i kväll efter att ha vaknat fem vilket är alldeles onödigt tidigt när man skulle kunna sussa sött nån timme till. Men ibland har jag sån värk i min kropp att det inte går. Inte alls nåt nytt och att få nån ordning på det har jag tappat tron på.
Fick inbjudan att komma dricka kaffe till arbetet i dag. En arbetskamrat var sista dagen och bjöd på dopp så det är klart man vill vara med på sånt. En efter en av mina goda vänner går i pension och snart står man väl där ensam med en hop karlar.


Tidig morgon hade jag fönstertittare som ville bli insläppt. Det är svärföräldrarnas Rufus så han kan gott komma in en sväng. Nyfikenheten har tagit över nu när han börjar bli rätt säker på att inte bli jagad av hund.


Under dagen har jag gått igenom mina somrigare kläder, strukit och hängt upp på galgar.
Borde eventuellt få uppdaterat garderoben men om man mest ska vara hemma så går det bra med urtvättat också.
Tog till "garnbinderi" (makrame´?) på eftermiddagen utan att ha nån hum om slutresultat. Hittade träkulor i gömmorna och en metallkrans och så hade jag plötsligt en alternativ drömfångare. Den fick sin plats i uterummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar