Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 23 maj 2020

Min lördag


Jag drog igång med städning i dag. Dessutom perfekt mattorkan väder så jag passade på att tvätta tre stycken.  Jag tänker hela tiden att jag städar bort Zeb mer och mer ur vårt hem. Rensade dammsugarfiltret också och det var en matta av hans päls där. Men hans plats vid spisen kommer alltid att bära spår av honom, bara om vi byter spis nån gång vilket vi säkerligen inte gör. Fett från hans päls har stenarna sugit i sej och där han legat med huvudet har hans halsband nött ner kanten på golvstenen. Men i våra hjärtan tvättas han aldrig bort, vi pratar dagligen om honom gubben och jag.


Dagens motto har varit "rik den som nöjd är"
Passade bra med tanke på lunchgröten.
Tog en skogsvägsrunda med cykeln så länge jag väntade att gubben skulle trampa sej hem från sin ca 160 km runda med en annan tok. Och så pissgörat att skrapa fönstren på uterummet, det måste till ny målarfärg där nu.


Till sist vill jag bara visa upp ett morsdagskort jag fick. Morsdagen och dagarna efter blev i ett konstigt töcken så jag ligger lite efter. Hursomhelst så hade storebror i huset pysslat till ett blommande växthus till mej, ett av de finare kort jag nånsin fått. Det ska få stå framme hela sommaren.
Nu tänds grillen här och min egen grillmästare ska slänga på ett par goa biffar. Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar