Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 2 september 2013

Binda sej en höstbukett


På arbetet hinner jag tänka en del.
I dag var det mina tomatplantor och de stackars små tomaterna som aldrig kommer att få chansen att hinna mogna. Kom på att de kan komma till användning ändå. När jag kom hem gick jag ett var runt huset för att klippa till några kvistar här och där. Kan verkligen inte påstå att det finns mycket att välja på men man tager vad man haver. Knipsade så av några tomater och stack järntråd i dem och vips kunde jag använda dem i ett blomsterarrangemang. Frökapslarna av blå Iris? är nåt av det vackraste jag vet.
Drog sen på mej målarkläderna för att slafsa lite vit färg på hängbräderna till växthuset. Gubben och Patrik håller på med gångjärn och dörrarna i garaget. De tycks ha bra tålamod i kväll och kaffet håller på att bli "pannsteji"här inne.
Satte på radion och passligt för kvällen spelades Cohens First we take Manhattan. För exakt 1 år sen satt mamma och jag på tredje rad! på Sonera stadion och lyssnade till den mest skönsjungande gentleman. Det var tider det!

2 kommentarer: