Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 7 september 2013

Tak över huvudet


En förkyld jägare kom hem till helgen.
Med "pränikor" för sin fjärde placering i brigadmästerskapen i orientering och kompaniets tredje placering sammanlagt. Ibland går det bra.
I dag har han hjälpt pappa och bror med att lägga taket på växthuset och nu äntligen är det på plats. Tröskandet har tagit mycket av gubbens tid på sistone men nu är det klart så jag hoppas på mera byggtimmar nu.


Själv tog jag en sväng till Carita i Edsevö som är med på årets konstrunda. Där pratade vi akvareller och olika tekniker och jag beundrades hennes vackra tavlor. Så blev jag bjuden på kaffe i deras mysiga växthus och där blev vi sittande länge. Roligt att få ordentliga pratstunder med likasinnade.


När det blir höst är det alltid roligare att dona på i köket. I dag har jag gjort "storkok" av både tomatsoppa och fisksoppa. Så bra att frysa ner i portionslådor för att ta med till arbetet. Den sista spenaten har jag också frusit in. Snart hoppas jag också komma ordentligt igång med brödbakandet men ännu lockar värmen att vara ute och ta tillvara det sista.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar