Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 4 september 2013

Så mycket roligt vi haft


På kvällsturen med hunden kom jag på att det i dag gått 13 år sen jag började på mitt arbete.
Huhu kan jag då tänka men låter jag tankarna gå lite längre än så blir jag riktigt förvånad. Hur mycket roligt har jag inte fått vara med om under de här åren. Massor kan jag lova. Teaterresor och middagar, båttur till Tankar, rekreationsdag vid Norrvalla, fest på Ruurikkala, spaweekend vid Kivitippu, sparesa till Tallinn och långweekend till Prag, vinprovning, vikingafest och grillfester. Säkert har jag bort en hel del ännu som jag för stunden inte kommer på. Så har vi en grillfest i väntan ännu den här månaden med en meny som kan få vem som helst att dregla.
Allt det här borde man plocka fram ur minnet när ledan kommer smygande om inte förr på dagen så runt en ett tiden brukar det ibland bli småjobbigt. Vi har haft så otroligt roligt mellan varven så det är inte klokt egentligen. Så har jag de bästa arbetskamrater runt mej och de är guld värda allesammans.
Ta bara idag hur syster och jag hade en hysterisk stund med en liksäck. Nåja det var kanske att ta i men ett ruttet möss i en sopsäck var det i alla fall och som det luktade! Vi hade fullt sjå före vi hade ut både säcken och tunnan. Med många skratt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar