Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 9 september 2013

Måttet är rågat


Undrar hur mycket skit i hörnen som egentligen är tillåtet?
Hos oss tror jag i alla fall att gränsen är nådd. Jag vet knappt var jag ska börja, eländet finns överallt. Så här är det alltid efter sommaren. helst är man bara ute och allt lämnas på insidan. Nåja visst skrapas det på ytan ibland men så mycket lämnas ogjort, och nu syns det minsann. Skulle dö stora skämdöden ifall främmande stack sej in...
Har  börjat i bastun och tvättstugan i kväll och vilken tid det tar. Men redan doftar det fräscht och ännu har jag inte gett golven med rotborsten. Väntar på varmvatten.
Det andra eländet finns på utsidan och heter pardörrar till växthuset. Måste ha varit en vindögd jäkel som snickrat ihop de dörrarna. Inte hur det justeras måttas och t.o.m sågas kommer det att bli bra. Stackars sonen har nog svettats med de dörrarna och jag måste säga han är tapper. Hade det varit jag hade jag troligtvis sprungit med huvudet före i dörrarna och sen tänt eld på hela skiten. Men det är ju jag det.

2 kommentarer:

  1. Visst är det väl en himla tur att barnen inte alltid får ärva alla sidor hos en själv...skrattade gott åt din beskrivning hur du själv antagligen skulle ha gjort och kunde nästan se det framför mig :D

    SvaraRadera
  2. Ja ser du Petra, mitt tålamod är inget att hurra för...:)

    SvaraRadera