Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 6 september 2013

Sommaren fortsätter


Vilket väder vi har!
Dessutom utlovas det hela helgen och det ser vi fram emot. Lite sommarblommor har dessvärre nog fått säga tack och adjö och i stället har jag hämtat hem lite prydnadskål.
I morse hade vi en ovanlig syn när vi skulle till jobbet. Två highlandkossor spatserade omkring vid postlådorna och hade inte bråttom därifrån. Inte undra på att Zeb var ifrån sej när vi hämtade posten klockan fem och det ännu var mörkt. Hade jag vetat vad som då fanns där nånstans och om de dykt upp framför näsan på mej, då hade nog mitt lilla harhjärta sagt upp kontraktet. Det är inte första gången det händer och nästa gång tror jag bestämt jag stoppar en i frysen.
Fredag var det ja, onekligen den bästa dagen på hela veckan. I kväll blir det ovanligt trevligt när jag ska festa loss med min "gamla" väninna. Hon har en själ lika ung som min dock.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar