Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 21 september 2013

Ljustider


Ljustider blir det nu fast jag har haft ljus att brinna länge redan.
Den bästa mysfaktorn faktiskt. Gick i dag och tittade på ljus och lyktor när vi var en sväng in till stan fast jag har i överflöd här hemma. En ledlykta har jag tänkt skaffa till växthuset men först vill jag ha alla väggar på det. Den skulle få lysa där i vinter.
Men i dag har inget skett på bygget, lite fridagar måste det också få finnas. Men jag satt där en stund och hörde hur regnet smattrade på taket och tänkte att en dagbädd vore inte så tokigt dagar som denna. Mycket sövande när regnet smattrar mot taket.
Har plockat undan lite trädgårdsmöbler och hoppas att jag inte behöver ta fram dem till våren. Hellre kunde jag göra en brasa på dem, så trasiga och eländiga är de.
Fick mej en höstjacka i dag och det var inte en dag för tidigt. Förra hösten var jag också utan och slarvade mej igenom den med nöd och näppe. Allt skulle nu vara frid och fröjd om också skorna jag beställde hade passat men icke. Riekers skorna har alltid passat mej och tre par har jag från förr och beställde nu ett par höstskor. Men de är för smala åt mina ankfötter. Så är det nån som behöver bekväma snygga höstskor i stl. 40 så finns ett par här. Annars skickar jag dem tillbaka i början av veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar