Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 15 september 2013

En kväll vid havet


Att vi tog oss ut till havet i går var det bästa vi kunde göra.
Vi har fått en förkärlek till Tisskärsand i Vexala. Som Fäboda men större, härligare och vackrare. Trodde inte att det fanns såna platser här omkring före vi blev tipsade om stället.
Gubben tog kameraväskan och stativet, jag tog kaffeväskan och ritblocket.


Det var rätt varmt ännu när vi kom dit men vi var påbyltade för att kunna vara länge. Solen hade värmt klipporna hela dagen så de var ännu varma och sköna.


En akvarell kanske...




Det är inte mycket att säga om bilderna, de talar bäst själv. Kvällen hann bli mörk före vi kom oss därifrån och lite kusligt att gå den korta vägen genom skogen ut till bilen. Bästa medicinen mot stress måste helt enkelt vara havet.

4 kommentarer:

  1. Oj jösses vad fint!:) Vi känner också till stället faktiskt...S mor är därifrån hållet, så vi har oxå varit dit några ggr. JÄTTEFINA FOTON! Skulle kunna beställa akvarellen av dig!:)Jättevacker bild!

    SvaraRadera
  2. Ja det är ett jättevackert ställe och visst får du beställa akvarellen,det är en annan sak om jag får ihop några akvareller mera:) Så länge sedan...

    SvaraRadera
  3. Känn ingen press & stress...tänkte bara om du va riktigt sugen:-)Vi kan ju ta det i ett senare skede när du ev.blir inspirerad!:-)

    SvaraRadera