Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 19 september 2013

Mössen flyttar in


Vill ju så gärna visa växthuset fastän det inte är närapå klart ännu, det blir det inte heller under det här året utan vi fortsätter till våren. Bara vi får utsidan klar så att snön hålls bort är vi nöjda. Eller jag får vara nöjd. Ännu vid midsommar trodde jag inte att vi skulle ha ett växthus stående här.


Gavlarna står ännu öppna och 3 fönster saknas. I går grundmålade jag ett som blivit tillfixat och ännu ett ska målas efter att nåt hål spacklats igen. Så ska gångjärn på och som vanligt har vi fel sorts köpta. Jag har redan fått byta de till dörren så jag är glad att vi köpt på olika ställen, annars hade det varit skamligt. Det ska svarvas nytt trä till dörrhandtagen och fönstren ska få T spröjs. Golvet är heller inte lagt. Ja...var det nu nåt mer? Men som ni märker finns det lite kvar. Sen ska också väggarna nångång panelas på insidan också.


Så satte jag mej ner på några plankor ikväll och kände in rummet (citat: Ernst) och ja må säga att det kändes bra. Här kommer jag att trivas.
De som just nu trivs inne i vårt hus är mössen. Hör hur de har kapplöpning på vinden och det låter som ett dussin minst. Ensam hemma är jag och det är nu jag borde vara modig och gå upp med ett par laddade fällor. Eller så väntar jag tills gubben kommer hem. Ja jag tror jag väntar.

2 kommentarer: