Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 28 september 2013

Som jag har väntat


Så kom då dagen när den sista ytterpanelen kom på plats såsom knutbrädorna.
När kvällen kom var jag inte sen att piffa lite för premiärturen. Men det är kallt som sjutton så jag kunde inte vänta tills skymningen föll. Men med envishet och filtar kommer man långt.


Ville ha ett golv utav gammalt tegel och lite har jag hittat men alldeles för lite. Men i dag fick jag tips och ringde ett telefonsamtal och nästa vecka hämtar vi mera. Det fanns närmare än jag kunde tro.


Till våren blir det att skaffa ett passande möblemang hit. Skulle gärna se att pojkarna snickrade ihop ett bord men få nu se om de är med på noterna. Vinglasen är köpta från Ikea, billiga och den rätta romantiska stil jag vill få i huset.


Trots kylan ville jag inte riktigt ge mej. Så skönt att se resultat av de sista månadernas byggande och funderande. Zeb var förstås också med på invigningen.


Avslutar så en bra dag.
En dag där vi (nåja kanske bara mamma och jag) har firat att Leonard haft namnsdag och att han, Leonard Cohen blev 79 för en vecka sen med chokladkaka och kaffe. Det var både han och vi så värda. ;) Ett Hallelujah på det.

2 kommentarer:

  1. oj oj oj va mysit ! nö har du he du drömt om å så har du jo så duktiga karar runt om de njuuuut !!!!!!!!!!!!!! mamm

    SvaraRadera
  2. Ja sii uta dömte kara sko ja int ha siti ti te i kvejs :)

    SvaraRadera