Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 25 mars 2018

Alla dessa händiga män


Jaha, så har vi gått över till sommartid och samtidigt snuvade på en timme.
Snön fullkomligt vräkte ner under förmiddagen och det kändes ganska tröstlöst. Snart vet vi ju inte vart vi ska göra av all denna snö som ska ha plats nånstans.


Och så alla dessa händiga män i min omgivning. Gubben som av princip är emot det mesta i början men som när han väl kommer igång är ihärdig och seg som en gammal stubbe. Svärfar som vi kan rycka i ärmen för ett handtag och goda råd. Sist men inte minst våra pojkar som är händiga och noggranna till tusan. Ett riktigt superteam.
Ja, och så jag då förstås!


Sen blev det ju så fint väder och solen lockade till uteliv. Vi fick för oss att åka ut till havet och gå mot Mässkär, kanske ett av de sämre beslut i dag. Blåste småspik och massa snö att plumsa fram i. Fötterna ville inte hitta stadig mark utan vinglade av och an och det är tröttsamt. Så vi fick nog och vände efter en stund och kom genomsvettiga tillbaka till bilen. Men i alla fall så fick vi både sol och frisk luft och en rejäl ansiktspeeling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar