Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 28 mars 2018

Ljuset


Alltså detta fantastiska ljus som har återvänt.
Kvällarna känns mycket längre och man kan vara ute nästan hur länge som helst om det behövs. Trots att soffan hägrar efter en arbetsdag så lockar ljuset och solen ännu mer. Vet ju att i slutändan är utevistelse minst lika bra som en tupplur.
Det är mycket att glädjas åt nu. Som en vacker bukett på köksbordet och snart fyrar lediga dagar framför.  Också detta att wc historien är så gott som klar, väntar bara på en kran och rörmokare nu. Jag kan säga att det är husets finaste rum i dagsläget. Men just detta att det är så pass klart gör att vi har mycket mera fritid nu än kvällarna med rivning och uppbyggnad. Bara det är så oerhört skönt.
Känns som om det finns mycket att vara tacksam för.

2 kommentarer:

  1. Hej, så vackra bilder du har. Glad vinter och lycka till med dina projekt. Hälsningar från Västsverige (men jag har besökt Ähtävämånga ggr när jag bodde i Jeppis;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket Hanna Helena! Världen är liten :)

      Radera