Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 2 mars 2018

Mars


Mars startade upp med en enorm trötthetskänsla.
Kunde varit vårtröttheten som kom som ett brev på posten antar jag men det har varit bättre i dag. Visste inte hur jag alls skulle orka ta mej genom kvällen och tyckte jag hade ont överallt. Tvingade mej ut med Zeb i varje fall och vi fick en fin stund med sol och faktiskt lite värme. Blev dagens bästa stund det där och jag kvicknade till så pass att jag hölls ihop till rimlig läggdagstid.
I dag var jag smått nervös inför arbetsdagen. Skulle rodda en helt ny maskin som är stort som ett berg och låter som bergakungen själv. Smäller brölar och har sej. Har alltid förut hållit mej på avstånd från den mojängen men nu så skulle jag ratta den. Nå det var ju verkligen inte svårt alls visade det sej och med nya saker går timmarna fort och rätt som det var fick jag stämpla ut och ta helg.


Vi fick hämta hem de beställda kaklen och jag är svinnöjd så här långt. Enkla ljusgråa med en touch av mörkare ränder och sitter som ett smäck mot klinkersgolvet som finns där. Stora härliga plattor på 20x40 cm och nu ligger 13 lådor och väntar på montering. Och det kan ta sin tid, men sen blir det nog bra till slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar