Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 28 februari 2018

Månadens sista


Så har just månadens sista dag gått.
Hoppas på mildare väder i mars fast ännu i morgon kan det vara en pina att ta sej ut från morgon. i morse hade vi -28,5 och inte ens Zeb ville vara ute. Vi lämnade honom på sovrumsmattan efter att han visat att det räcker med att han varit ute och gjort sina morgonbestyr.
Rivningen av våttapeter har kommit igång men jag har fått klara tecken på att jag inte har förtroendet att närvara. De tas väldigt försiktigt ner och ännu har gipsskivorna klarat sej och det är väl där förtroendet ryker. Jag skulle förstås rycka och dra loss gips och allt.
Så jag håller ställningarna utanför med mat och dryck och värme i både panna och spis, allt för att detta ska bli ett trevligt och rofyllt projekt. Det här med renovering är knepigt, man hoppas ju att kärleken ska spira också efteråt. Håhhåjajaaa...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar