Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 4 februari 2018

Akvarellat


Jag har helt kommit av mej med akrylen. Det har hur länge som helst stått en ny duk uppefter väggen här i målarrummet och den är fortfarande inplastad. Har noll inspiration just nu.
Däremot akvarellen som jag trodde var död i min värld har fått ett lyft och jag kan tänka mej att sitta och pilla på små målningar. Samlar en massa akvarell instagramkonton och insuper allt.
Så nu är jag nog bara dit näsan pekar och vinden blåser. Men det spelar egentligen ingen roll för själva skapandet verkar inte släppa greppet. Jag är beroende av att få skapa om det då bara är den enklaste grafiska form med tusch, en blyertsteckning eller färgstarkt. Det pendlar från dag till dag och får jag inte ner det till pappers så skapas det hela tiden konstverk i mitt huvud. Jag tänker former linjer och färger mest hela tiden. Inspireras från allt mellan järnrör betonggolv och himlens färgspel.
Och just det är jag så glad för, hela skapandeprocessen som pågår hela tiden.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar