Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 2 februari 2018

En dag med bra innehåll


Vi hade redan i går fredagsfeeling eftersom vi i dag har varit med i den omfattande strejken.
Svärfar blev uppvaktad i går kväll och vi fick hänga framför tv en längre stund på kvällen och ta sovmorgon i dag. Fast strejk inte är nåt upplyftande i sej gäller det att ta tillvara de lediga timmarna.
Jag hade en ide om en lampa här hemma och behövde till en viss affär i Kokkola för den. Vi hoppade i bilen och gjorde en snabbvisit vilket visade sej vara riktigt onödigt när jag kom hem med grejerna för det blev pannkaka av alltihop.
Men jag har fuskstädat mellan mattorna, varit på länk med Zeb, några varv i skidspåret som var nästan de strävsammaste jag gjort. Absolut inget glid och jag tänkte flera gånger stå på näsan. Det har tvättats kläder och bakats bröd, ja det har verkligen hunnits med en hel del.
Fotot är för övrigt från järnvägsstationen i Kokkola när vi sniglade fram i bilkö och jag hastigt fick tag i telefonen. Gillar linjerna och ljuset i bilden.
Har suttit och tittat på senaste avsnittet av Lerins lärlingar och det är nog ett av de mest fantastiska program jag sett. Så underbara elever med olika funktionsnedsättningar som han håller konstskola med och eleverna är så otroligt kloka i sina funderingar kring livet och deras handikapp. Jag blir alldeles varm i hjärtat av dessa människor, deras spontanitet och glädje.
Det kommer så otroligt mycket skräp ur en tv apparat men detta program är så ärligt direkt ur verkligheten så tummen upp för det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar