Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 17 februari 2018

Min trogna Singer


Sovmorgon. Kan vara det allra bästa med helg.
Körde en niotimmars sömn i ett sträck senaste natt och det är så ljuvligt att få ge kroppen vad den är i behov av.
Planen var att sy köksgardiner i dag och så blev det. Lika roligt varje gång att ta fram min lilla Singer, som en trogen vän som surrar på så glatt. Sen slapp det så mycket tyg av att det också räckte till kappa i lillebrors lägenhet. Två gardiner för en tia är helt okej tycker jag.
Lillebror för övrigt kom hem för att motionera Zeb i dag och fick bastu på det. Själv tog jag mina rundor i skidspåret. Gubben gjorde ett försök till ordentlig smörjelse för dem och de blev godkända. De är väldigt gamla mina skidor, när jag tänker efter måste de vara över tjugo år gamla. Dessutom bär jag upp ex antal kilon mera än när de köptes så jag bottnar ordentligt i spåret så att säga. Men jag tar mej runt på dem och precis som min tunga pansarvagn till cykel som gubben påstår att jag äger så ger de mej ordentlig motion och träning. Vem har sagt att allt ska vara så lätt här i världen.
En kebabburgare på det och ett glas rött! Glad lördagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar