Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 24 mars 2018

Sovmorgonen som kom av sej


Det blev alltså ingen sovmorgon som jag hade hoppats på. Vaknade tidigt av att Zeb la en spya vid sovrumsdörren. God morgon bara!
Men jag har fått desto mera ut av dagen. Jag har städat ut en massa byggbråte vilket gör att det känns lättare att bara vara. Skurat kaklen i flera omgångar sen listerna kommit på plats. Vi har fått upp lampan som gör mej smålycklig. Jag har skrapat fuktspärr från golvet och putsat putsat och putsat lite till. Fått bort det fina byggdammet och allmänt städat till det. Och i kväll känner jag att det går att vara och det mesta känns riktigt okej.
Skåpet, handfatet, spegeln och finliret ska ännu på plats. Men kanske det viktigaste att få vatten till rummet, det är ändå det viktigaste i ett wc.
Försökte mej på några bilder men konstaterade att det är svårt att få till den rätta färgen. Kaklet är grått och inte beige som det nästan ser ut på bilden.
Och nu har vi kväll och gubben undrade om vi skulle fara ut och äta. Inte utanför dörren ville jag. Drog på mej pyjamasen och gjorde läckra varma smörgåsar med gudomligt god "sössö" på. Tände ljus och dukade fint. Man behöver inte äta ute och betala dyra slantar för det man lika bra kan göra hemma mycket billigare kunde bli mitt motto. Hemkär som jag är.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar