Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 10 mars 2018

Matiga bilder


I kväll får ni stå ut med matiga bilder.
Att få till en träff med mina två närmsta vänner från konstskoletiden verkar vara svårt. Vi har försökt ett par gånger men alltid är det nåt som satt käppar i hjulet. I dag fick vi då till det två av oss, när den tredje behagade lapa sol i söderns land. Vi hade bestämt träff på Fiika mitt i stan och där satt vi i timmarna två och tog igen allt som hänt sedan skolan slutade i december. Så fantastiskt roligt var det och det förgyllde dagen på ett alldeles speciellt sätt. Nu måste vi snart få till en träff alla tre.
Jag passade på att söka handdukar och badrumsmatta när jag nu fick traska runt på stan i lugn och ro. Dessutom lite småvackra saker som kan höja ett sketet skithus till nya höjder.
I dag har det rollats fuktspärr och nästa vecka börjar äntligen det roliga, kakeluppsättningen. Åtminstone tror jag det blir roligt, det kan ju också bli katastrof om det vill sej riktigt illa.
När nu gubben varit instängd på skiteriet medans jag ätit goda bakverk och sörplat kaffe funderade jag ut vad som skulle göra honom glad i matväg och kom på att jag till kvällens ska svänga ihop en god räksmörgås åt honom. Det är annars sånt som han äter mest på flygplatser, sånt som han riktigt ser fram emot. Själv är jag inte så värst sugen på räkor så det blev tomater och avokado för min del.
Hyfsat gott betyg blev det från oss båda.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar