Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 4 mars 2018

Söndagsinspirerad


Hade mitt eget Vasalopp här hemma med en sol som ännu låg i morgondis.
5 kilometer med ofrivilligt vallningsfria skidor. Se jag är inte den som ödslar valla varje vecka, utan den eventuella valla som kunde ha funnits där i morse smordes på för ca tre veckor sen. Så. Men det ger träning gott folk och så behöver man inte åka så långt. Fort blir det tråkigt för en som vill att det helst ska hända nåt nytt mest hela tiden.
Nej men skämt å sido, det är bra med skidåkning. Mycket bra för mina axlar och skulderblad som är så slitna av allt enformigt arbete. Men med ett knä som inte tål mycket ansträngning gäller det att hitta en balans i det hela. Så några kilometer åt gången så hålls också svullnaden i knät i schack och jag behöver inte lida över det.


Sen är jag ju ett modelejon av hög kaliber, det vet ju de flesta hur snofsigt klädd jag är höhö!
Nej men så mycket har jag spanat in att jeansen ska ha kilar i sidorna i vår. Ljusare jeans med mörkare kilar i sidorna eller tvärtom och dessutom rätt korta ben. Jösses tänkte jag, det välkomnar jag med öppna armar. Då kan man ju fixa till sånt som spänner över "vambe" och få folk att tro att nu har hon shoppat loss det senaste igen. Bra va!
Jag började dock med att ta det direkt till nästa level och kilade upp en jeans klänning som jag inte haft på flera somrar av en eller annan orsak. Se där! plötsligt har jag nåt användbart igen som åtminstone duger att svassa omkring med här hemma i sommar.
Snacka om att ha söndagsinspiration.

2 kommentarer: