Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 26 mars 2018

Väderrapport


- 25 i morse och jag fick ha gubben att upprepa för jag trodde jag hörde fel när jag sömndrucken vaggade in i köket. Men vädret blev suveränt på eftermiddagen trots den bitande vinden.
Uterummet är insnöat och jag plumsade dit i dag för att glutta in genom fönstren. Dörren går inte opp för all snö. Längtar till tomat och gurkodlingen.


Annars kan jag väl säga att jag påskstädat i kväll. Skulle inte hänt i vanliga fall att nån särskild påskstädning varit på tapeten men i och med kaoset som rått de senaste veckorna så passade det väldigt bra nu. Dammsugit och skurat. Nån matta har blivit tvättad. In med ny matta och kuddar, kanske en aningen vårigare fast inga klatschiga färger, nejnej. Jag har tagit ner en tavla och hängt upp tre i stället, spikat och haft mej. Ombyte förnöjer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar