Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 16 december 2018

Den bästa av helger


I går yrde jag på här hemma med förberedelserna inför dagens julmiddag med familjen.
Städning, bordsdekorationen, tillagning av julgodis, trillade köttbullar, rödbetssalladen...förberedde så mycket som möjligt. Dessutom pyntade jag till det lite extra vid ingången. Körde jul hela vägen liksom.
Granen kom in och kläddes och jag är så förtjust i årets gran. Perfekta former och alldeles lagom.
Just som jag satte i de sista bollarna frågade gubben vad jag har för planer för kvällen. Jag hade inga planer som helst och kände att soffan kallade mest av allt.
Men jag fick ett erbjudande jag inte kunde motstå och det var att besöka JSB: s julkonsert i Schaumanssalen. Vilken tur att vi kom oss dit säger jag bara. En alldeles underbar kväll med julmusik i bästa manskörtappning. Allt från Sylvias julvisa till Whams Last christmas som var ett spexigt nummer. Jag njöt till max hela kvällen och vi körde hem med julfeelis i kroppen.


Och i dag har jag fått fira in julen med min älskade lilla familj.
Vi lät julmaten väl smaka och före matkoman slog in tog vi årets julbild. Så roligt att ha sen.
Till kaffet dök den äldre generationen upp och lite presenter byttes.
Nu när alla gett sej av till sitt och vi sitter ensamma här med värmen fortfarande inombords känns det lugnt och harmoniskt. Så tacksam för allt och alla.
Den bästa av helger <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar