Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 24 december 2018

GOD JUL


Nu är den här. Julafton.
Som vuxen får man anstränga sej för att hitta en gnutta av den känslan som fanns som barn. Jag skulle verkligen vilja titta på Kalle Anka i lugn och ro i dag om jag hinner. Liksom för att gripa tag i alla små halmstrå, må det då vara barnsligt men det bjuder jag på. Kan du vissla Johanna kan vara för mycket för ett redan slitet hjärta denna jul.
Jag har ringt ett par samtal på förmiddagen som jag kände att jag behövde få gjort. Skulle inte vilja glömma någon i juletider. Den resande sonen har skickat en grön och lummig julvideo som jag fick starta dagen med.
Zeb har fått sin promenad på ett par slitna bakben, har en sämre dag verkar det som. Han ska få en ny boll att leka med när han kommer in om en stund, ett extra tuggben och pälsvård.
En mysig uppesittarkväll hade vi i går med god mat och en supergod tårta till kaffet som kära mamma hade dekorerat så fina pepparkakshjärtan på ;)
Högläsning av Rydbergs Tomten, pyssel vid köksbordet, jag gjorde brända mandlar och Marie spexade med mosters nyinköpta basker. Det behövs inte mycket för att få roligt.
I dag blir det stora matkoman hos svärföräldrarna, den sedvanliga. Och har vi tur kommer tomten lagom till kvällen.
En riktigt god och fridfull jul önskar jag dej som har tid att titta in här. Ta hand om varandra och njut av stunden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar