Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 27 december 2018

Rullat ihop mattan


Vi kom oss ut på en rearunda i dag, fast det mesta av det som kom hem var nog inga reavaror.
Kände att vi höll på att bli kåtabrända här hemma och behövde vädra ny luft, få en kaffe och så. När man egentligen inte behöver nåt är det trevligt att vingla runt i affärer.
Jag köpte i alla fall duk och några akryltuber.
När vi kom hem rullade jag ihop mattan och satte igång. Känns som en evighet sist men jag fick feelis när jag samtidigt dansade loss till Stina Wollter. Den kvinnan! Har ni förresten sett att hon besöker mina trakter i vår med en föreläsning? Gissa vem som ska ha putsat öronen tills dess. Och min bok ska hon också få signera, den boken som jag läser just nu där hon skriver att hon gått Nordiska konstskolan i Kokkola! Majgadd! Vi har gått i samma skola Stina och jag, knäsvag är bara förnamnet.
Nåja ett par bambisar fick jag på duken i alla fall. Lite fantasy över målningen då jag inte har nån avsikt att vara alltför allvarsam och realistisk i mina målningar, går mest på känsla serru.


Och så här såg det ut när jag var klar. Ingen rolig syn men penslarna måste putsas om jag tänkt använda dem fler gånger. Och målarfläckar längs med golvet från rummet till tvättstugan där jag i halvtid putsar och byter till rent vatten. Tur att det går att torka bort.
I kväll ska jag sitta och virka julgranshjärtan. Har glömt att jag i morse tänkte att här måste det dammsugas... Det är förhoppningsvis en dag i morgon också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar