Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 3 november 2018

Allhelgonadag


Ibland undrar jag hur det är möjligt att sova som jag gör nu.
Tio timmar i sträck gav jag mej senaste natt utan en enda blinkning. Men jag tycker de flesta säger att de är väldigt trötta nu, höstmörkret trycker. Viktigt att ge kroppen vad den behöver tänker jag och kryper tidigt ner mellan lakanen.


Förmiddagen ägnades åt allmänt plock och dammtorkning.
Sen ut med Zeb på skogsvandring. Sällan vi går efter små skogsstigar då han är så svag i bakbenen men i dag tog vi en kort bit in i skogen. Hittade så fint blåbärsris så jag plockade med mej en bukett, älskar grönt i vårt hem.
På eftermiddagskaffe hos mamma tillsammans med syster och flickorna. Vidare till gravgården för att tända ljus via lillebrors med ingefärsdricka och kladdkaka. Han är förkyld och var inte så förtjust i drickan men tog gladeligen emot kakan.


Och nu är vi hemma nerhasade i varsin soffa. Jag dricker glögg och gubben ser program om störtade flygplan. Min sysselsättning slår det med hästlängder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar