Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 1 november 2018

Den viktiga fritiden


Nu har beställningen jag gjorde nått sin ägare och jag kan visa. Detta är tyvärr inte riktigt slutliga resultatet för det glömde jag fota. Men det är bara det vita som dämpades ner en aning och benet längst fram i bild markerades mera. Storleken 50x70 cm.

På tal om teckning så pratade jag med en arbetskompis i dag om hur viktigt det är att ha en meningsfull fritid. Och kanske nåt som helt bryter av från det dagliga förvärvsarbetet. Själv tycker jag det är det som tar mej genom arbetsdagen. Ska man stå och slå hål i tusentals likadana rör en hel dag blir man fort knasig om man inte har en vettig sysselsättning kvällstid. Att jag kan få drömma iväg i tanken och fantasin om teckning måleri handarbete inredning färg och form gör att jag kan känna en mening i det jag just i ögonblicket håller på med. Hela tiden föds nya ideer och konstformer i skallen och jag kan känna glädje i det och stå med ett smile i fejset.
Jag är oerhört glad och tacksam för min kreativa ådra och vet inte alls vem jag skulle vara utan den. Fattigt skulle det säkert kännas. Och om det mesta aldrig blir av är planeringen hälften av glädjen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar