Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 30 november 2018

Varmt och mysigt


Men för bövelen vilket väder vi fått!
Att det alltid ska va så att när vi får minusgrader, sol och frost i träden och världen ser ut som ett underbart vackert julkort så ska det tas i från oss på momangen. I dag var det så mörkt att jag inte trodde det var sant när jag slapp loss från arbetet.
Men det har varit en riktigt hygglig arbetsdag. Från morgon mötte mej en smileygubbe på "min" maskin och det betydde att gårdagens fadäser och vedermödor var fixade och jag kunde starta åbäket. Allt har löpt som smort och jag lägger huvudet i pant på att också maskiner har dåliga och bättre dagar.
Första kaffepausen var det nedsläckt i kafferummet och endast ljusen brann på borden. Vi drack kaffe och åt jultårtor och det var en skön stämning. Sen har dagen rullat på av bara farten.


Och när vi kom hem plockade jag fram adventsljusstakarna och satte upp en ljuskrans i vardagsrummets lilla fönster. Tände levande ljus och bara lyssnade på blåsten som pinar där ute.
Gårds Smak levererade just två matkassar till dörren. Kött, korv, grönsaker, rotsaker, bröd, gurksallad,svartvinbärsgele´... Bästa påhittet på väldans länge det där.
En anledning till att det är en prima fredag är säsongspremiär av På spåret. Det är ett härligt sätt att liksom resa lite själv också fast man bara är nertryckt i soffan hemmavid.
Så skit i vädret, här inne är det varmt och mysigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar