Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 17 november 2018

Allt möjligt


En riktigt strålande lördag har det varit.
Trodde inte det när jag vaknade med öronkristaller på vift och fick ta lite extra steg för att parera upp balansen, men tack och lov hittade de ganska snabbt hem igen.
Jag satte igång med bulldeg medan gubben hivade ut mattor och svepte med dammsugaren. Så länge degen jäste skurade jag och bytte sängkläder. Bara på en timme tyckte jag vi fått så otroligt mycket gjort.


Det blev saffransgifflar med vitchoklad fyllning. Onödigt goda.


Vi har ju haft en så vansinnigt vacker dag och så klart måste den tas tillvara.
Fick för oss att åka ut till havet och Fäboda för fotografering.


Det var isande kallt och som vanligt hade vi alldeles för tunna kläder på oss. Jag darrade som ett asplöv efter fem minuter.


Det är ju ett oerhört tidskrävande projekt när gubben ska till att fotografera. Själv drar jag fram mobilen och trycker av lite här och där.


Så jag gick fram och tillbaka över klipporna för att hålla någorlunda värme.


Samt radade stenar ovanpå varandra som tidsfördriv.
Vi gick också en sväng efter vandringsleden som mera går in i skogen och där blåsten inte slipper till.

Sen fick jag ju ta en tur med Zeb som väntade i lina här hemma. Alla behöver få sitt.
Nu är det fotbad och värmande pläd om axlarna som gäller. Friskluften känns i ansiktet som hettar efter vindpeelingen och småtrött blir man ju så det blir skönt att ta lördagskväll i huset nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar