Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 9 november 2018

Mota mörkret


Det blev ett ofrivilligt avbrott i bloggeriet i går pga sjukdomstillstånd.
Jag hade varit med käken på behandling, gjorde ont som sjutton i mitt spända tillstånd men man överlever. Vi tog kvällskaffet i centrum av stan och handlade lite. Allt var frid och fröjd.
Tills lite senare när mamma var här och vi satt och småpratade runt köksbordet, då jag började känna mej smått yr och märkvärdig. När jag skulle lägga mej för natten gick hela sovrummet runt och jag fick springa upp och spy som ett svin.
I morse var yrseln borta, bara en känsla av olust fanns kvar. Öronkristallerna hade troligen fått sej en törn.


Men nu är fredagskvällen här och livet leker igen. Försöker mota bort mörkret där ute med ljusslingor och levande ljus på insidan för att glömma bort för en stund hur trist verkligheten är.
Jag har fått två böcker på posten, en om lera och dess uppbyggnad och den andra om drejning och julaftonsfeelis is in the house gott folk.
Zeb har fått pälsvård genom mutning med knäckebröd, matleverans till dörren väntas och bastun står på uppvärmning. Det är alla tiders!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar