Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 26 november 2018

Diy


I kväll har jag bälgat i mej kaffe och intagit frisk luft efter arbetet. Allt för att hållas vaken en liten stund till. Måndagströttheten har slagit till rejält.
Riktigt eländigt är det att försöka sticka. Håller på med ett par sockor som borde bli färdiga i god tid före julen men jag sitter bara och blinkar och rätt vad det är har jag fällt nån maska.
Vill visa hur fina lådor man kan få med lite tapet. Om man inte har nån vägg att tapetsera och vet att det är lönlöst att försöka tjata sej till det så kan man piffa upp lite lådor i stället som kan få stå framme och bara beundras. Den stora är en plåtlåda som nångång har sprayats vit och nu limmade jag locket på den. Den lilla är en gammal telefonlåda som lämnat på slarv. Den kunde gå att ha som smyckesbox till exempel. Med tapetbitar kan man hitta på mycket.
Lite snö har vi fått i dag, bara ett tunt täcke men i alla fall. Jag är mycket glad åt det och hoppas på mera så det täcker allt löv som ingen räfsat...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar