Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 23 november 2018

Nygammalt


En åtta år gammal målning som legat gömd har kommit i nytt ljus och ska få ett nytt hem i morgon. Känns riktigt roligt.
Nu är det sent och jag är trött. Har varit och handlat black friday till trots. För mej gör det varken till eller från om det är svart fredag eller vit måndag, behöver jag nåt skaffar jag det och känner mej inte som en sämre människa för det trots att många "duktiga" håller fram sin godhet.
Själv gör jag så gott jag kan för att leva smart för att mina eventuella barnbarn och barnbarnsbarn ska ha en frisk värld att leva i. Plastbantar och försöker ha så lite matsvinn som möjligt. Kör närodlat, miljömärkt,kravmärkt och ekologiskt i rätt stor mängd. Vi har under alla år samsats om en bil gubben och jag. Är medlem i Klimatklubben som finns i Sverige för att få goda tips.
Det betyder inte att jag inte vill ha trivsamt omkring mej i mitt hem, att jag inte vill resa för att uppleva. Det i sin tur behöver inte betyda att jag strör pengar omkring mej på lyxprylar som om några månader är omoderna eller att jag flyger flera gånger i året.
De flesta av oss gör väl ändå så gott vi kan får man hoppas och alla vet vi att jorden har vi bara till låns en kort tid och den ska räcka till många. Alla kan vi dra vårt strå till stacken utan att peka finger åt varandra. Vi lever här och nu så låt oss göra nåt bra av det som vi kan se på i backspegeln sen och vara nöjda över. Amen på det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar