Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 14 augusti 2019

Antibiotika och åska


Som om allt och ingenting har hänt i dag.
Dagen började med värk och jag ringde jouren som jag förövrigt också ringt till under natten när jag blev osäker på mixen av mediciner. Det visade sej att jag hade bihåleinflammation i båda sidorna vilket förklarar all värk jag gått med. Hämtade mina piller och skulle vidare på massage vilket inte blev av eftersom det visat sej att kan ge angina i fall man knådar en inflammation. Så jag fick åka hem med en ny tid nästa vecka.
Skördade i växthuset till kvällens middag. Hur lyxigt att bara plocka åt sej det man behöver.



Gladast var jag ändå åt de få bondbönorna som nu var riktigt stora och mumsiga.
Har faktiskt mått riktigt bra i dag så om det är nån hästkur jag fått eller annars en lyckad dag återstår att se. Men man uppskattar det lilla när man varit "knåssi" ett tag. Jag har klippt gräsmattan som var lång, tjock och frodig. Det har lönat sej att vara sparsam med klippandet och nu blev det gjort lagom tills regnet kom.



När jag stod i köket och förberedde kvällsmaten såg jag att himlen ändrade i fjärran, så blå nere i kanten. Det tog ingen lång stund före åskan och sen regnet kom.



Det blev så mörkt att jag tände ljus och kröp ner i soffan. Så skönt att bara ligga och lyssna till regndropparna och mullret och inte behöva ta sej för nåt särskilt. Och så får kvällen fortsätta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar