Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 23 augusti 2019

Ja de e freeedaaa!


Så blev det fredag och jag har överlevt första veckan. Det är alltid trögt att komma igång efter en lång ledighet. Men tre mornar av fem har vi blivit överraskade med bulla till morgonkaffet och mer behövs inte för att man ska se att folk skiner upp vartefter de troppar in.
Vi har ikväll varit och inhandlat cykeltrampor och vattenflaska :) Jag har själv börjat skruva så smått men ska i alla fall vänta tills experten kommer från fotbollsmatch.
Vi har också hälsat på en gammal men förvånansvärt pigg morfar på sjukhuset. Han blir 97 år i helgen och drar historier från förr i tiden som om de hänt för en tid sen. Så beundransvärd.
Först i kväll slog det mej i växthuset att denna bifftomat är klar. Jag har väntat ett par dagar på att den ska slå om till rött men då har jag väntat i en evighet för den här ska bli gulorange.


Zeb var så sugen på att hugga in men han fick nöja sej med en mindre, röd.


Bifftomat Persimon. Så mjuk och god i smaken.


Fredag till ära blir det en flaska rött. Har inte druckit rödvin under sommaren då min hy har varit som pesten själv. Men nu ska jag njuta av ett gott vin och känna den underbara fredagskänslan med ett par lediga dagar framför. Ett cykelvin förstås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar