Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 12 augusti 2019

Besök och höstgarderob


Börjar med att lägga upp en bild på min favorithund Zeb. Han är en fena på att sätta minen när nån har ätbart inom synhåll. Huvudet på knät och så är det bedjande ögon hela vägen. Lyckas 98 av 100 gånger.



Redan förra veckan hade jag tänkt besöka min gammelmoster Betty men förkylningen satte käppar i hjulet för mitt undersemesterbesök. Så det fick bli det första jag gjorde den här sista lediga veckan.
Blev en bra förmiddag för oss båda.



När jag kom hem fick jag frågan vad jag ville hitta på under eftermiddagen när hans tandläkarbesök också var avklarat. Jag som egentligen inte alls är i slag efter förkylningen ännu utan går med tungt och värkande huvud borde ha lagt mej på soffan men som ändå inte kändes som ett bra alternativ.
Jag behövde plussa på min höstgarderob så vi satte oss i bilen.



Byxor tröja och jacka. Och flaskställning till cykeln, som naturligtvis ska matcha hjälmen. Det börjar kännas som en lång väntan på min Canyon nu.
Glad åt alla regndroppar som fallit i dag fast det ännu är alldeles för lite. Hade i alla fall fyllt på regntunnan så jag hade att ösa ur till växthuset. Man får vara glad åt det lilla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar