Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 10 augusti 2019

Firat en hundraåring


Vaknade 04.30 med rimfrost i gräset.
Termometern visade +2 grader och huset kändes kallt. Jag tassade ut till pannrummet och satte fyr i pannan och dimma steg från ån. Satte mej i köket för att läsa tidningen före jag kröp tillbaka under täcket för att försöka somna om. Saknade farmor så det kändes i bröstet och bestämde att jag skulle göra ett besök från morgon. Hon visste att jag hade varit förkyld så hon förstod varför jag dröjt så och dessutom har hon inga som helst krav på att jag ska hälsa på titt som tätt, det är helt och hållet mitt val.
Esse IK firar 100 år i år och idag bjöds det på kaffe och tårta vid fotbollsplanen. Samtidigt spelades två matcher. Jag såg på första lagets match som var riktigt spännande och där gick Esse hem med segern. Damlaget skulle spela senare men jag cyklade hem tung i huvudet. Sviter efter förkylningen sitter ännu i och dessutom satt vi och frös i Kokkola igår kväll på tredje lagets match. Tre matcher på en vecka är snudd på överrekord.
Och i kväll är vi bjudna på mat till grannhuset vilket inte sitter helt fel. Alltid trevligt med sammankomster där mat ingår och att få gå till dukat bord. Så stort tack för det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar